Mededeling maandag 16 maart 2020

Het pension blijft vooralsnog gewoon geopend. Wel hebben we een aantal regels ingesteld om te helpen verspreiding van het virus te voorkomen:
- Zorg voor gepaste afstand (minimaal 1 meter).
- Als er iemand binnen staat, wacht dan even buiten.
- Het brengen en ophalen van de hond dient zo kort mogelijk te zijn. Hoe gezellig ik de gesprekken ook vind, voor nu houden we het even kort!
- Voel je je niet lekker: heb je keelpijn/ben je verkouden en/of grieperig, breng je hond dan niet. Zo proberen we ervoor te zorgen dat iedereen gezond blijft.
- Betalingen bij voorkeur per bank.
Als je vragen hebt, stel ze gerust!
Hiske en Remco Vegting

 

Je geniet nog meer van je vakantie als je weet dat je huisdier ook een fijne vakantie heeft! Met dit in het achterhoofd bieden wij een kleinschalige dag- en vakantie opvang.

 

Wij willen graag dat elke hond geniet van zijn tijd bij ons. Voor de een betekent dat rennen en spelen met soortgenoten, de ander houdt zich liever bezig snuffelen en alles onderzoeken. Het veld biedt genoeg ruimte voor elke hond om te doen waar hij gelukkig van wordt. We stellen groepen samen van honden die goed bij elkaar kunnen. Buiten zijn ze met de hele groep samen, binnen heeft elke hond een eigen kennel waar hij tot rust kan komen. Als een hond dat prettiger vindt, zoeken we een maatje voor hem waar hij de kennel mee deelt. 

 

Rond 8 uur gaan de honden naar buiten en rond 9 uur krijgen ze ontbijt. Zowel in de ochtend als in de middag is er een paar uur speeltijd en tussendoor is er tijd om te rusten. Rond 18 uur krijgen de honden weer eten. In de winter gaan ze na het eten en vlak voor het slapen gaan nog even naar buiten om te plassen. Als het mooi weer is, zijn ze 's avonds langer buiten. 

 

 

Kennismaking

 

Bij binnenkomst nemen wij je hond over in de ontvangstruimte. Hij zal je nog even na staan kijken als je wegloopt, maar ervaring leert dat het overgrote deel van de honden zich omdraait naar de deur naar de kennels zodra je uit beeld bent. We nemen je hond eerst even mee naar zijn eigen kennel, waar we hem met zijn spulletjes installeren. Je mag een kleedje en/of kluif meegeven. Speeltjes mogen ook, maar liever geen piepspeeltjes, want dan wil iedereen meedoen ;-) 

  

Als hij hier voor het eerst is, nemen we hem eerst even alleen mee naar buiten. Dan kan hij wennen aan de omgeving en aan ons. Daarna laten we hem één voor één kennis maken metd e andere honden. Dit bouwen we rustig op, zodat hij niet ineens overspoeld wordt. Sommige honden lopen binnen 10 minuten tussen de hele groep alsof ze niet anders gewend zijn. Maar er zijn ook honden bij die iets langer de tijd nodig hebben om te wennen, en die tijd krijgen ze.

 

Uiteraard zullen we foto´s maken van je hond tijdens zijn verblijf en zullen we een update sturen om te laten weten hoe het gaat. En als je nieuwsgierig bent hoe het gaat, mag je altijd even een berichtje sturen!

 

Je bent van harte welkom om van te voren een keer te komen kijken naar de kennels en het speelveld. We maken hiervoor graag een afspraak.
Covid-19 mededeling: zo lang Covid-19 een rol speelt in de samenleving, doen wij geen rondleidingen binnen. Reden hiervoor is dat het pension verweven is met ons huis, en dat voor ons op dit moment niet goed voelt. Uiteraard is het wel mogelijk om langs te komen om kennis te maken en al je vragen te stellen. Deze kennismaking doen we dan buiten. 

  

Dagopvang

 

Het is ook mogelijk je hond voor een dag te brengen, bijvoorbeeld als je een dagje uit gaat. Maar ook als de hond alleen moet zijn vanwege werk, is het een mogelijkheid om hem naar onze dagopvang te brengen, zodat hij naar hartenlust kan spelen en 's avonds moe en voldaan is.

Ook jonge pups die nog niet zo lang alleen kunnen zijn, zijn van harte welkom. Uiteraard hebben deze pups een aangepast dagprogramma, wat aansluit op hun leeftijd.

 

Bel of mail voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Klik hier voor de tarieven voor het pension en de dagopvang.

 

 

Inloggen cursisten