Informatieavond Vuurwerk

Oud en nieuw komt er weer aan! Een feestelijke tijd, maar niet altijd voor onze honden. Wil je weten hoe je je pup goed voorbereidt op oud en nieuw? Wat je vooral wel en niet moet doen? En hoe je omgaat met een hond die bang is voor vuurwerk? Meld je dan nu snel aan voor deze informatieavond.
 
Naast een stuk theorie en kennis, gaan we ook praktisch aan de slag. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een vuurwerkbox voor je hond en je maakt een stappenplan om de weken voor oud en nieuw mee aan de slag te gaan.
 
Datum: dinsdag 15 oktober 2024
Tijd: 19:30 – ca 21:30 uur
Locatie: Quiebus Hondenschool De Hondenhoeve, Glasblazer 4a, Stadskanaal

Kosten: 35 euro per persoon, tweede persoon uit hetzelfde gezin 5 euro.
Deze avond is zonder hond.
 
Aanmelden is verplicht. Dit kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ovv naam en aantal personen.
Betaling is contant op de avond zelf.
 
 

 

Workshop Speeltjes maken

Bij voldoende belangstelling organiseren we een workshop speeltjes maken. Je leert verschillende technieken om fleecetouwen te knopen en je krijgt uitleg over hoe je een snuffelmat kunt maken. Na de uitleg kun je onder het genot van koffie of thee zelf aan de slag om je eigen speeltjes of snuffelmat te maken.

Datum: zaterdag 20 april 2024
Tijd: van 13:00 tot ongeveer 14:30 uur
Locatie: Quiebus hondenschool De Hondenhoeve, Glasblazer 4a, Stadskanaal

Kosten: € 45,- per persoon, inclusief koffie, thee en materiaal voor een snuffelmat én een speeltje. 
Deze workshop is zonder hond.
 
Wil je meedoen? Geef je dan op via pb of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

Inloggen cursisten