Jonge honden cursus

Na de puppytijd volgt eigenlijk de moeilijkste periode wat opvoeden betreft. Het schattige pupje is er niet meer, maar het is ook nog geen volwassen hond. Pubers ontdekken de wereld en daarbij lijken ze soms alles wat ze geleerd hebben, vergeten te zijn. Als eigenaar is het soms moeilijk om je geduld te bewaren en er lol in te blijven houden.

Deze cursus is helemaal gericht op deze periode in het leven van je pup. We gaan zorgen dat de geleerde commando's onthouden worden en gaan ze zelfs wat uitbreiden. Maar vooral gaan we ervoor zorgen dat jij en je hond plezier houden in het samen bezig zijn, zodat je je hond goed door de puberfase heen kunt leiden.

 

 

Kosten: 120 euro
Klik hier voor de startdata
 
(Bij gelijktijdig inschrijven èn betalen voor de puppycursus en de jonge hondencursus betaal je een pakketprijs van 215 euro (ipv 240 euro). Deze korting is alleen geldig wanneer de jonge honden cursus direct aansluitend aan de puppycursus gevolgd wordt en bij aanvang van de puppycursus betaald wordt. Wanneer je je later inschrijft, geldt voor de vervolgcursus de normale cursusprijs van 120 euro.)
 
Als je nog niet eerder een cursus bij ons gevolgd hebt, beginnen we met een individuele startles om alle oefeningen door te nemen en je goed voor te bereiden. Kosten hiervoor zijn 35 euro. 
 
 
Wat krijg je?
  • 10 praktijklessen waarin je de eerder geleerde oefeningen verder uit gaat breiden en waarin we de honden leren om om te gaan met afleiding.
  • kennis over de fysieke en mentale ontwikkeling van je opgroeiende hond.
  • inspirerende extra's om op een leuke manier met je hond bezig te zijn en zo een geweldige band op te bouwen.

 

Inloggen cursisten