Jonge honden cursus

Na de puppytijd volgt eigenlijk de moeilijkste periode wat opvoeden betreft. Het schattige pupje is er niet meer, maar het is ook nog geen volwassen hond. Pubers ontdekken de wereld en daarbij lijken ze soms alles wat ze geleerd hebben, vergeten te zijn. Als eigenaar is het soms moeilijk om je geduld te bewaren en er lol in te blijven houden.

Deze cursus is helemaal gericht op deze periode in het leven van je pup. We gaan zorgen dat de geleerde commando's onthouden worden en gaan ze zelfs wat uitbreiden. Maar vooral gaan we ervoor zorgen dat jij en je hond plezier houden in het samen bezig zijn, zodat je je hond goed door de puberfase heen kunt leiden.

De theorieavond gaat nog dieper in op de ontwikkeling van jouw pup tot volwassen hond en de periode van de puberteit. 

Kosten: 130 euro

Klik hier voor de startdata
 
Bij gelijktijdig inschrijven èn betalen voor de puppycursus en de jonge hondencursus betaal je een pakketprijs van 235 euro* (ipv 260 euro*). Deze korting is alleen geldig wanneer de jonge honden cursus direct aansluitend aan de puppycursus gevolgd wordt en bij aanvang van de puppycursus betaald wordt. Wanneer je je later inschrijft, geldt voor de vervolgcursus de normale cursusprijs van 130 euro*.

 
De jonge honden cursus is voor honden die bij ons een puppycursus hebben gevolgd. Heb je ergens anders een puppycursus gevolgd, of nog niet eerder een cursus met je hond gedaan, dan kun je je inschrijven voor de Beginnerscursus
 
 
Wat krijg je?
  • 10 praktijklessen waarin je de eerder geleerde oefeningen verder uit gaat breiden en waarin we de honden leren om om te gaan met afleiding.
  • kennis over de fysieke en mentale ontwikkeling van je opgroeiende hond.
  • theorieavond (zie hieronder voor de data)

 

 

Geplande data theorieavonden jonge honden 2024
Van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur
- dinsdag 5 maart
- dinsdag 16 april
- dinsdag 4 juni
- dinsdag 16 juli
- dinsdag 17 september
- dinsdag 29 oktober
- dinsdag 17 december

De theorieavond is gratis voor cursisten.

Ben je geen cursist, maar wil je wel deelnemen? Je bent van van harte welkom! Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten voor niet-cursisten zijn 5 euro. 

Inloggen cursisten