De Hondenhoeve

Waar je hond écht hond mag zijn

Nutro voeding

Wij voeren onze honden en de logees naar grote tevredenheid Nutro Natural Choice brokken. Uiteraard is het ook mogelijk om eigen brokken of vers vlees mee te geven. 

 

 

Voor meer informatie over Nutro Natural choice, kijk op de website.

Tarieven per 1-1-2014

 

Pension

€ 11,- per dag voor de eerste hond

€ 9,- per dag voor de tweede hond uit hetzelfde gezin 

De dag van brengen en de dag van halen worden altijd volledig meegerekend.

Uitzondering: wanneer de hond hier korter dan 24 uur verblijft, maar wel met een overnachting, rekenen we geen twee volledige dagen, maar een kortingstarief van € 15,- voor het verblijf.

 

Dagopvang (zonder overnachting)

€ 9,- per dag 

 

Bij niet-gecastreerde reuen en bij loopse teven brengen we een toeslag in rekening van € 1,50 per dag.

 

  • We hebben geen vaste tijden voor brengen en halen, maar spreken graag een tijd af zodat we daar rekening mee kunnen houden. 
  • Manden, dekens, voer en voerbakken zijn hier aanwezig. Wel is het fijn om een handdoek of kleedje mee te geven waar jullie geur aan zit. Liefst wel iets wat wasbaar is!
  • Het is geen probleem om eigen voer mee te geven. 

 

De Hondenhoeve voert Nutro Natural Choice brokken. 

Pension en dagopvang

Je geniet nog meer van je vakantie als je weet dat je huisdier ook een fijne vakantie heeft! Met dit in het achterhoofd bieden wij een kleinschalige dag- en vakantie opvang.

 

Wij willen graag dat elke hond geniet van zijn tijd bij ons. Voor de een betekent dat rennen en spelen met soortgenoten, de ander houdt zich liever bezig snuffelen en alles onderzoeken. Het veld biedt genoeg ruimte voor elke hond om te doen waar hij gelukkig van wordt. We stellen groepen samen van honden die goed bij elkaar kunnen. Buiten zijn ze met de hele groep samen, binnen heeft elke hond een eigen kennel waar hij tot rust kan komen. Als een hond dat prettiger vindt, zoeken we een maatje voor hem waar hij de kennel mee deelt. 

 

Rond 8 uur gaan de honden naar buiten en rond 9 uur krijgen ze ontbijt. Zowel in de ochtend als in de middag is er een paar uur speeltijd en tussendoor is er tijd om te rusten. Rond 18 uur krijgen de honden weer eten. In de winter gaan ze na het eten en vlak voor het slapen gaan nog even naar buiten om te plassen. Als het mooi weer is, zijn ze 's avonds langer buiten. 

 

 

Kennismaking

 

Bij binnenkomst nemen wij je hond over in de ontvangstruimte. Hij zal je nog even na staan kijken als je wegloopt, maar ervaring leert dat het overgrote deel van de honden zich omdraait naar de deur naar de kennels zodra je uit beeld bent. We nemen je hond eerst even mee naar zijn eigen kennel, waar we hem met zijn spulletjes installeren. Je mag een kleedje en/of kluif meegeven. Speeltjes mogen ook, maar liever geen piepspeeltjes, want dan wil iedereen meedoen ;-) 

  

Als hij hier voor het eerst is, nemen we hem eerst even alleen mee naar buiten. Dan kan hij wennen aan de omgeving en aan ons. Daarna laten we hem één voor één kennis maken metd e andere honden. Dit bouwen we rustig op, zodat hij niet ineens overspoeld wordt. Sommige honden lopen binnen 10 minuten tussen de hele groep alsof ze niet anders gewend zijn. Maar er zijn ook honden bij die iets langer de tijd nodig hebben om te wennen, en die tijd krijgen ze.

 

Uiteraard zullen we foto´s maken van je hond tijdens zijn verblijf en zullen we een update sturen om te laten weten hoe het gaat. En als je nieuwsgierig bent hoe het gaat, mag je altijd even een berichtje sturen!

 

Je bent van harte welkom om van te voren een keer te komen kijken naar de kennels en het speelveld. We maken hiervoor graag een afspraak.

 

  

Dagopvang

 

Het is ook mogelijk je hond voor een dag te brengen, bijvoorbeeld als je een dagje uit gaat. Maar ook als de hond alleen moet zijn vanwege werk, is het een mogelijkheid om hem naar onze dagopvang te brengen, zodat hij naar hartenlust kan spelen en 's avonds moe en voldaan is.

Ook jonge pups die nog niet zo lang alleen kunnen zijn, zijn van harte welkom. Uiteraard hebben deze pups een aangepast dagprogramma, wat aansluit op hun leeftijd.

 

Bel of mail voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Klik hier voor de tarieven voor het pension en de dagopvang.

 

 

 

Vanaf 1-1-2019 gelden de volgende tarieven:

 

Pension

€ 13,50 per dag voor de eerste hond

€ 11,50 per dag voor de tweede hond uit hetzelfde gezin 

De dag van brengen en de dag van halen worden altijd volledig meegerekend.

Uitzondering: wanneer de hond hier korter dan 24 uur verblijft, maar wel met een overnachting, rekenen we geen twee volledige dagen, maar een kortingstarief van € 20,- voor het verblijf (muv Kerst en Oud en Nieuw).

 

Dagopvang (zonder overnachting)

Losse dagen: € 11,- per dag 

Strippenkaart 10 dagen: € 105,-

Strippenkaart 20 dagen: € 200,-

 

LET OP: Voor niet-gecastreerde reuen en bij loopse teven brengen we een toeslag in rekening van € 1,50 per dag. 

 

 

Openingstijden

Binnen deze tijden halen en brengen altijd alleen na overleg.

Aan deze tijden kunnen geen rechten ontleend worden. Het kan voorkomen dat wij vanwege verplichtingen bijvoorbeeld een avond eerder sluiten.  

Maandag t/m vrijdag: 7:00 - 21:00 uur

Zaterdag: 7:00 - 19:00 uur

Zondag: 10:00 - 21:00 uur

Kerst: 11:00-12:00 uur

Oudjaarsdag: 7:00-12:00 uur

 

Vanaf 1-1-2020

Zaterdag: 7:00 - 8:30 en 16:00 en 19:00 uur

Zondag: 10:00-12:00 en 18:00 -19:00 uur

Feestdagen: 11:00-12:00 uur

 

  

  • We hebben geen vaste tijden voor brengen en halen, maar spreken graag een tijd af zodat we daar rekening mee kunnen houden. 
  • Manden, dekens, voer en voerbakken zijn hier aanwezig. Wel is het fijn om een handdoek of kleedje mee te geven waar jullie geur aan zit. Liefst wel iets wat wasbaar is!
  • Het is geen probleem om eigen voer mee te geven. 

 

De Hondenhoeve voert Nutro Natural Choice brokken.