Puppycursus

De puppycursus is een combinatie van theorie en praktijk waarin je leert waarom je pup doet wat hij doet én hoe je ongewenst gedrag kunt voorkomen en bijsturen, zodat je problemen in de toekomst kunt voorkomen.
Je start direct met een online programma waar je in eigen tempo en naar eigen behoefte doorheen kunt lopen. Je vindt hier veel informatie over bijvoorbeeld het ophalen van je pup, de eerste nacht, hoe je je huis puppy-proof maakt en waar je verder allemaal om moet denken voordat je dat kleine bolletje wol in je armen sluit. Daarnaast krijg je veel praktische tips over onder andere puppy-bijten, zindelijkheid en alleen leren zijn.

De theorieavond gaat nog dieper in op de opvoeding van je pup en jouw rol als begeleider daarin. In het wekelijks online vragenuurtje kun je al je vragen stellen en leren van de ervaringen van anderen.

Tijdens de praktijklessen leer je oefeningen en commando’s die je elke dag nodig hebt, zoals het lopen aan de riem en dingen loslaten als jij daar om vraagt. Daarnaast wordt er in de lessen veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de pups, zowel op fysiek als mentaal gebied.

 

Kosten: 120 euro
Klik hier voor de startdata
 
Na de puppycursus kun je doorstromen naar de jonge honden cursus. Bij gelijktijdig inschrijven èn betalen voor de puppycursus en de jonge hondencursus betaal je een pakketprijs van 215 euro (ipv 240 euro). Deze korting is alleen geldig wanneer de jonge honden cursus direct aansluitend aan de puppycursus gevolgd wordt en bij aanvang van de puppycursus betaald wordt. Wanneer je je later inschrijft, geldt voor de vervolgcursus de normale cursusprijs van 120 euro.
 
 
Wat krijg je?
  • direct toegang tot de online omgeving met praktische informatie en tips over opvoeden, gedrag en oefeningen.
  • een wekelijks online vragenuurtje waarin je al je vragen kunt stellen.
  • een theorieavond waarin je alles leert over het opvoeden van je pup.
  • 10 praktijklessen waarin je oefeningen en commando's leert die je elke dag nodig hebt, zoals het lopen aan de riem en dingen loslaten op commando.
  • kennis over de fysieke en mentale ontwikkeling van je opgroeiende pup.
  • inspirerende extra's om op een leuke manier met je hond bezig te zijn en zo een geweldige band op te bouwen.

Inloggen cursisten